OLD CRESTMOOR RESIDENCE





 

The Old Crestmoor Residence had great street appeal, but was outdated and claustrophobic.  The design team worked closely with the owners to make optimize the use of existing spaces and carefully add new construction to bring the function of the house up to date.  The garage became the family room, the main stair was moved to the back of the house, and the kitchen was expanded to provide a comfortable work environment with adjacent breakfast area.  A new garage was constructed to look like it was original to the house, and also provided space for a guest suite.  The design utilized attic space to design a new master bath, and new finishes were applied throughout the home. McPherson Architecture provided the following services:
Project Management
Architectural Design
Interior Design
Furniture Procurement
Construction Documents
Lighting Design
Engineering Coordination
Construction Administration
Back to Projects
Next Project: GRAPHICS AND SIGNAGE