TANNING TECHNOLOGY





 

The 40,000sf corporate headquarters for Tanning Technology was designed for flexibility and change.  The open plan office space features “huddle” meeting rooms rooms central to each work group.  Furniture systems were utilized for workstations and full height panels for enclosed meeting rooms and support spaces.  Located at the top of a Denver Tech Center building, the space provided spectacular views in all directions.  Access to light and views was a primary design goal for the work environment. The office facility features a training center which accommodates 50 people and also featured a 2-story employee lounge located at the top of the building. The finish materials are organic in pattern and color, and derived from nature. McPherson Architecture provided the following services:
Project Management
Space Planning
Building Systems & Planning Analysis
Interior Design
Furniture Design & Procurement
Interior Signage Design
Construction Documents
Lighting Design
Engineering Coordination
Construction Administration
Move-in Assistance
Office Design

 

Back to Projects
Next Project: EDUCATION COMMISSION OF THE STATES