Pear Workplace Solutions

Here’s what the owners of Pear have to say

Interior Renovation Project 5,000sf

Transform a long-occupied and outmoded showroom office space into a productive work environment that demonstrates employee engagement, collaboration and innovation. Working with the in-house design team, McPherson established a new roadmap for the space which increased the number of collaboration spaces, and brought together the design teams into one large studio space adjacent to the sales executives. The new road map put circulation along the window wall which made space available on the interior of the space for a Café and also a Living Room for client presentations.

Better teamwork, collaboration and employee engagement. Stronger project teams with better communication and opportunities for learning. Successful demonstration that office furniture systems can achieve flexible, adaptive environments for the user to cause business success. Energetic office space which is geared for work and for marketing new clients.

IIDA International Interior Design Association
Best on a Budget Design Award 2017

Before & After